Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
  Start   Nowości Promocje Kontakt
  Katalog » PODRĘCZNIKI SZKOLNE » Do nauki zawodu » Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15 Moje konto    
Ping
Kategorie Kategorie
Ping
Producenci Producenci
Ping
Informacje Informacje
Ping
Kontakt Kontakt

Księgarnia OMEGA
Filia obsługująca
Księgarnię Internetową
ul. Orzechowa 7
30-422 Kraków (mapa KML)

GSM
883-281-291
Godziny działania sklepu
Pn - Pt: 9:00 - 17:00

Ping
POLECAMY POLECAMY

FreeMoto.pl

 PRAWO JAZDY KRAKÓW

BUTY DLA DZIECI
 
Ping
Lubię to! Lubię to!
Informacje o produkcie
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Cena produktu: 24,00 zł
Zamawiana ilość:  
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Numer katalogowy 9788389184467
Stan magazynowy
Autor:Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo:Format-AB
Przedmiot \ Tematyka:Gastronomia
ISBN:9788389184467
Wydanie \ Opakowanie:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Opis:Stron: 120; Format: 14,8x21 cm
Rodzaj:Podręcznik
Opis
Linki
Elżbieta Żochowska
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egz
Poprzednia strona Produkt 907 z 918
w kategorii Do nauki zawodu
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii Do nauki zawodu
 
Egz. zawodowy Repetytorium+Testy kwal. E.14 WSiP
Egz. zawodowy Repetytorium+Testy kwal. E.14 WSiP 47,80 zł
Tomasz Klekot, Krzysztof PytelPublikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.14 (Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami). Zawiera ... 
 
Egz. zawodowy. Testy i zad. praktyczne. Kwal. T.14
Egz. zawodowy. Testy i zad. praktyczne. Kwal. T.14 34,80 zł
Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-WlaźlakStronŁ 112: Format: 17x24,2 cm 
 
Egz. zawodowy. Testy i zad. praktyczne. Kwal. T.15
Egz. zawodowy. Testy i zad. praktyczne. Kwal. T.15 34,80 zł
Piotr DominikStron: 96: Format: 17x24,2 cm 
 
Organizacja i monitorowanie procesów transp. ILIM
Organizacja i monitorowanie procesów transp. ILIM 32,00 zł
Maciej Stajniak, Marcin Hajdul, Marcin Foltyński, Adam Koliński, Paweł AndrzejczykPodręcznik pt. Organizacja i monitorowanie procesów transportowych został opracowany zgodnie z założeniami nowej podstawy programowej dla zawodu technik ... 
 
Procesy technologiczne w gastronomii ćw cz. 2 WSiP
Procesy technologiczne w gastronomii ćw cz. 2 ... 46,50 zł
Górska Lidia, Iwona NamysławZeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część ... 
Ping
Koszyk Koszyk
... jest pusty
Ping
Wyszukiwanie Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Ping
Logowanie Logowanie
Ping
Powiadom znajomego Powiadom znajomego
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
Ping
Nowości Nowości
Zobacz wszystkie
Start |  Moje konto |  Promocje |  Nowości |  Kontakt | 
2003601 wywołań od 04 grudzień 2011
Powered © oscGold