Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
  Start   Nowości Promocje Kontakt
  Katalog » PODRĘCZNIKI SZKOLNE » Do nauki zawodu » Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15 Moje konto    
Ping
Kategorie Kategorie
Ping
Producenci Producenci
Ping
Informacje Informacje
Ping
Kontakt Kontakt

Księgarnia OMEGA
Filia obsługująca
Księgarnię Internetową
ul. Orzechowa 7
30-422 Kraków (mapa KML)

GSM
883-281-291
Godziny działania sklepu
Pn - Pt: 9:00 - 17:00

Ping
POLECAMY POLECAMY

FreeMoto.pl

 PRAWO JAZDY KRAKÓW

BUTY DLA DZIECI
 
Ping
Lubię to! Lubię to!
Informacje o produkcie
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Cena produktu: 24,00 zł
Zamawiana ilość:  
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Numer katalogowy 9788389184467
Stan magazynowy
Autor:Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo:Format-AB
Przedmiot \ Tematyka:Gastronomia
ISBN:9788389184467
Wydanie \ Opakowanie:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Opis:Stron: 120; Format: 14,8x21 cm
Rodzaj:Podręcznik
Opis
Linki
Elżbieta Żochowska
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egz
Poprzednia strona Produkt 937 z 948
w kategorii Do nauki zawodu
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii Do nauki zawodu
 
Tworzenie baz danych. Kwal E.14.2 NE 2015
Tworzenie baz danych. Kwal E.14.2 NE 2015 37,00 zł
Krzysztof T. Czarkowski, Ilona NowosadPodręcznik stworzony do nowej podstawy programowej do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich zainteresowanych tematyką baz danych. 
 
Obsługa turystyczna cz. 4 - Format-AB
Obsługa turystyczna cz. 4 - Format-AB 34,50 zł
Beata Sawicka (red.)Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. 
 
Organizowanie pracy małych zespołów podr EKONOMIK
Organizowanie pracy małych zespołów podr ... 16,80 zł
Iza FlorNr dopuszczenia: 8/2015; Autorka podręcznika jest absolwentką Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie, ma za sobą także studia na Wydziale Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego. Posiada ponadpiętnastoletnie doświadczenie w ... 
 
Organizacja współczes. recepcji hotel. T.11.1 cz.1
Organizacja współczes. recepcji hotel. T.11.1 ... 29,90 zł
Beata Cielecka-JasińskaOrganizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1 to niezwykła pozycja wydawnicza na rynku podręczników szkolnych. Autorka jest wieloletnim praktykiem w zawodzie hotelarza, a od kilku lat także wykładowcą ... 
 
Organizacja współczes. recepcji hotel. T.11.2 cz.2
Organizacja współczes. recepcji hotel. T.11.2 ... 35,00 zł
Beata Cielecka-JasińskaOrganizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji ... 
Ping
Koszyk Koszyk
... jest pusty
Ping
Wyszukiwanie Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Ping
Logowanie Logowanie
Ping
Powiadom znajomego Powiadom znajomego
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
Ping
Nowości Nowości
Zobacz wszystkie
Start |  Moje konto |  Promocje |  Nowości |  Kontakt | 
2289575 wywołań od 04 grudzień 2011
Powered © oscGold