Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
  Start   Nowości Promocje Kontakt
  Katalog » PODRĘCZNIKI SZKOLNE » Do nauki zawodu » Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15 Moje konto    
Ping
Kategorie Kategorie
Ping
Producenci Producenci
Ping
Informacje Informacje
Ping
Kontakt Kontakt

Księgarnia OMEGA
Filia obsługująca
Księgarnię Internetową
ul. Orzechowa 7
30-422 Kraków (mapa kml)

GSM
883-281-291
Godziny działania sklepu
Pn - Pt: 9:00 - 17:00

Ping
POLECAMY POLECAMY

FreeMoto.pl

 PRAWO JAZDY KRAKÓW

BUTY DLA DZIECI
 
Ping
Lubię to! Lubię to!
Informacje o produkcie
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Cena produktu: 24,00 zł
Zamawiana ilość:  
Zbiór zadań przyg. do egz. potw. kwalifikację T.15
Numer katalogowy 9788389184467
Stan magazynowy
Autor:Elżbieta Żochowska
Wydawnictwo:Format-AB
Przedmiot \ Tematyka:Gastronomia
ISBN:9788389184467
Wydanie \ Opakowanie:Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Opis:Stron: 120; Format: 14,8x21 cm
Rodzaj:Podręcznik
Opis
Linki
Elżbieta Żochowska
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egz
Poprzednia strona Produkt 846 z 856
w kategorii Do nauki zawodu
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii Do nauki zawodu
 
Towar jako przedmiot handlu T.1 REA - WSiP 2014
Towar jako przedmiot handlu T.1 REA - WSiP 2014 40,60 zł
Katarzyna Kocierz, Marta MisiarzPodręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). Dokładnie omawia ... 
 
Działalność recepcji podr. cz. 2 Hotelarstwo WSiP
Działalność recepcji podr. cz. 2 Hotelarstwo ... 41,80 zł
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz WolakPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w ... 
 
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii T.1 WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii T.1 WSiP 47,60 zł
Agnieszka Kasperek, Marzanna KondratowiczPodręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje ... 
 
Techniki pracy w hotelarstwie ćw. cz  1 WSiP
Techniki pracy w hotelarstwie ćw. cz 1 WSiP 41,80 zł
Aleksandra LewandowskaZeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa. Przybliża bazę ... 
 
Działalność recepcji podr. cz. 1 Hotelarstwo WSiP
Działalność recepcji podr. cz. 1 Hotelarstwo ... 36,00 zł
Barbara Cymańska-Garbowska, Grzegorz Wolak, Danuta Witrykus, Jadwiga PietrasNr dopuszczenia: 75/2013; Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji ... 
Ping
Koszyk Koszyk
... jest pusty
Ping
Wyszukiwanie Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Ping
Logowanie Logowanie
Ping
Darmowa wysyłka Darmowa wysyłka
Zamówienia na kwotę powyżej 300,00 zł i maksymalnej wadze paczki nie przekraczającej 20 kg
Ping
Promocje Promocje
Zobacz wszystkie
Ping
Powiadom znajomego Powiadom znajomego
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
Ping
Nowości Nowości
Zobacz wszystkie
Start |  Moje konto |  Promocje |  Nowości |  Kontakt | 
1429458 wywołań od 04 grudzień 2011
Powered © oscGold